Anketa o zadovoljstvu korisnika

U skladu s Planom provođenja statističkih istraživanja od interesa za Federaciju BiH za 2017. godinu Federalni zavod za statistiku provodi Anketu o zadovoljstvu korisnika  podacima i uslugama. Anketa se provodi od  2013. godine.

Putem ove ankete želimo širem krugu korisnika ponuditi mogućnost da izraze svoje mišljenje o našem radu i uslugama. Znanje, iskustvo, zajednički rad, poštivanje privatnosti, kvalitet i dostupnost do korisnika su vrijednosti, koje mogu bitno uticati na zadovoljstvo korisnika.

Da bi smo saznali u kojoj mjeri ispunjavamo vaša očekivanja, izuzetno nam je važno da dobijemo povratnu informaciju od vas.

Stoga vas molimo da odvojite nekoliko minuta i odgovorite na pitanja iz ankete, te svojim prijedlozima i primjedbama doprinesete poboljšanju našeg rada.

Anketa će se provoditi u periodu od 01.06.2017. do 01.07.2017. godine. Anketna pitanja možete naći na internet stranici Zavodawww.fzs.ba ili kliknite istovremeno na tipku Ctrl i na link: http://www.fzs.ba/fzssurvey/index.php/survey/index/sid/543895/newtest/Ygdje možete direktno odgovoriti na pitanja iz ankete.

Rezultati ankete bit će dostupni na internet stranici Federalnog zavoda za statistiku. Podaci iz ankete će biti objavljeni u agregiranom obliku, čime je u potpunosti obezbjeđena tajnost učesnika u anketi.

Za vašu kooperativnost i razumijevanje unapred se zahvaljujemo.